Til toppen

Fadderbarn ved Mitandi i Månefjellene


Bli fadder for et barn ved Mitandi! Du er fadder for ett barn, men hjelper mange barn i området med skolegang, helse og trygghet.

Ved å bli fadder hjelper du barn og unge som har det vanskelig hjemme og på skolen. Du bidrar direkte i kampen mot barneekteskap, vold, overgrep, rusmidler og psykiske lidelser. Vi prioriterer spesielt jenter for å holde dem i skolen og for å knytte dem til helsetjenestene på klinikken. Vi hjelper også handicappede barn som har det tøft fysisk, psykisk og sosialt.

Fadderbidraget går ikke bare til ditt barn. Dette er fordi vi ikke ønsker å skape et urettferdig skille mellom barn som får støtte og barn som ikke får. Det er viktig å bidra til at utviklingen i lokalsamfunnet går riktig vei slik at så mange barn og unge som mulig får hjelp når de trenger det. Helsearbeiderne på klinikken samarbeider tett med barneskolen for å hjelpe barn og unge i området, så en god slump av din støtte går til dette arbeidet.


Bli fadder!

Du betaler 100 kr pr. måned pr. barn. Mamma, pappa og jeg jobber gratis på dugnad med 0 kr til administrasjon, så hver eneste krone går til skolegang og helse for barna.


Du hjelper både fadderbarnet og lokalsamfunnet

 • Fadderbarnet får:
  - Gratis, årlig helsesjekk på klinikken
  - Gratis konsultasjon på klinikken ved sykdom etc.
  - Skolesekk, kladdebøker, penner, gråblyanter, viskelær, fargeblyanter og såpe til vask av kropp og klær.
  - Tilgang til skolebøker og undervisningsmateriell i skolebiblioteket (gjelder barn på Mitandi barneskole)
   
 • Du bidrar til at alle barn på Mitandi barneskole har tilgang til skolebøker på biblioteket.
 • Du bidrar i kampen mot barneekteskap, vold, overgrep, rusmidler og psykiske lidelser. Helsearbeiderne på klinikken jobber for å hjelpe barn og unge i området og derfor går en god slump av pengene til dette arbeidet.
 • Du får bilde og informasjon om fadderbarnet.
 • Du kan besøke fadderbarnet. Du er hjertelig velkommen til Mitandi hvor du får møte fadderbarnet. Du får også omvisning på klinikken, barneskolen og biblioteket. Ta kontakt hvis du ønsker å reise til Uganda, så hjelper vi deg å legge opp reisen!
 • NB: Hva fadderbarna, skole/bibliotek og klinikk får, kan endre seg fra år til år alt ettersom behovet er.


Tusen takk!

Din hjelp betyr veldig mye for fadderbarna, deres venner og familie. Det betyr også mye for klinikken og skolen som jobber for å hjelpe barn og unge i området.

Takk for at du tror på oss! Det inspirerer og betyr også veldig mye for meg personlig. Hver krone går direkte til Mitandi fordi mamma, pappa og jeg jobber gratis, på privat dugnad med 0 kr til administrasjon. Det skal vi fortsette med i årene som kommer også!


Vennlig hilsen
Christin Oldebråten